Operatie Steenbreek | Nieuws

Feestelijke opening GROENE schoolplein

13 January 2020

Burgemeester Bruls heeft vrijdag 10 januari het GROENE schoolplein van Brede school De Lindenhoeve geopend. Het plein is veranderd in een groene oase.

de Bastei

Burgemeester opent GROEN schoolplein De Lindenhoeve

9 January 2020
Het schoolplein van Brede school De Lindenhoeve is veranderd in een groene oase. Het hoveniersbedrijf Weer Naar Buiten heeft samen met de leerlingen maar liefst 3300 tegels verwijderd en bomen en struiken geplant. Een prachtige Operatie Steenbreek actie: Stenen eruit, GROEN erin! Burgemeester Bruls opent vrijdag 10 januari het nieuwe schoolplein om 13.00 uur.
de Bastei

119.000 tegels maakten plaats voor GROEN!

17 December 2019

Met de campagne Operatie Steenbreek Nijmegen behaalden we ook het tweede campagnejaar onze doelstelling: er zijn 119.000 tegels verwijderd uit de openbare ruimte, schoolpleinen en p

de Bastei

Steenbreker Martine Bourgy in de spotlight!

3 December 2019
Operatie Steenbreek is een nieuwe rubriek rijker: Steenbreek portretjes! We laten bewoners die hun tuin of buurt vergroenen aan het woord. We schotelen je bij deze ons eerste Portret Steenbreker voor: Martine Bourgy! Zij haalde met hulp van Steenbreek 9 m2 steen uit haar tuin! Waarom? Lees verder..
de Bastei
Gerrie Sandman - operatie steenbreek

Puike geveltuintjes in de Pijkestraat

25 November 2019
Op woensdag 20 november zijn buurtbewoners gestart met een Steenbreekactie in de Pijkestraat in Nijmegen-centrum. In totaal zijn er vijftien geveltuintjes aangelegd. Dit betekent weer zes m2 aan ‘Stenen eruit, GROEN erin!’. Een klein maar o zo fijn project waar iedereen blij van wordt.
de Bastei
Pluktuin Tolhuis Steenbreek

Groene pluktuin Tolhuis een feit!

21 November 2019
Begin november ging de schop in een stuk versteende grond in Tolhuis. De woestenij is nu omgetoverd tot een prachtige pluktuin.
de Bastei

Pijpenkappuh

7 November 2019

Op 1 en 2 november hebben inwoners van Neerbosch Oost 20 regenpijpen afgekoppeld van het riool.

de Bastei