Speuren en smullen in de Natuurtuin

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud en hou je van speuren en kokkerellen? Ga dan mee op ontdekkingstocht naar herfstgroenten en vruchten in de Natuurtuin Goffert. Deze activiteit organiseren we in samenwerking met onze partner IVN Rijk van Nijmegen.

We gaan iets leuks en lekkers doen met pompoenen. We hollen ze uit en maken er lampionnen van! Van de pulp maken we ter plaatse heerlijke pompoensoep. Boven een vuurkorf poffen we kastanjes en appels. Als het mooi weer is, doen we een kleine speurtocht in de tuin, die zeker de moeite waard is om te leren kennen. In de tuin zijn verschillende landschappen uit de omgeving van Nijmegen in het klein te zien, zoals een heide- en zandgebied, bos en water.

Zorg dat je een beetje honger hebt, en anders krijg je dat vanzelf van de geur van al het lekkers. Het helpt om kleren aan te doen die vies mogen worden.

Meld je aan!

Speuren en smullen in de Natuurtuin

Deze activiteit maakt deel uit van ons WaalWoeMi-programma. Onder de naam WaalWoeMi organiseren De Bastei, Dijkmagazijn Beuningen en Bezoekerscentrum De Grote Rivieren het hele jaar door buitenactiviteiten in het rivierengebied in en rond Nijmegen voor kinderen en jongeren.  

Agendaoverzicht
Datum
woensdag 15 november 2017
Tijd
14:30
 - 
16:30
uur
Kosten
€ 3,00 / Met stempelkaart € 2,00 / Vrienden van De Bastei en IVN Rijk van Nijmegen € 1,50
Locatie

Natuurtuin Goffert
Goffertweg 19
Nijmegen
6532 AA Nijmegen
Nederland