Beleef de Millingerwaard in stilte

Op zondag 6 september organiseert De Bastei in samenwerking met wilderniscafé De Waard van Kekerdom opnieuw een avontuurlijke struintocht door de Millingerwaard. 

De struintocht is een uitnodiging om jezelf te bevrijden, om los te komen van stress en drukte in je hoofd en af te wijken van gebaande paden. En je keert je aandacht om: in plaats van helemaal op te gaan in je gedachten terwijl je loopt, richt je je aandacht zo veel mogelijk naar buiten, naar alles wat er om je heen te beleven valt. Dat alles onder (bege)leiding van een ervaren struincoach. De route gaat door ruige delen van de Millingerwaard, langs de Waalstranden of over de dijk.

In stilte loop je met een groep, zoveel mogelijk in je eigen tempo, maar wel met aandacht voor elkaar. Doordat je stil bent kun je je openstellen voor alle kleuren, geluiden, geuren en sensaties van dat moment. Je zintuigen zijn geweldige hulpmiddelen om meer in het nu te leven. Je ziet en hoort, voelt en ruikt immers allerlei dingen die er nu zijn. Kortom, het belooft een unieke en avontuurlijke ervaring te worden.

Zorg dat je op tijd bent en denk aan kleding en schoeisel die passen bij het karakter van de wandeling en de weersomstandigheden. Na afloop kun je voor € 8,50 genieten van een lunch in de Waard van Kekerdom.

Automobilisten worden verzocht hun auto op het nabijgelegen parkeerterrein te parkeren à € 3,- per dag.

Beleef de Waal in stilte
Agendaoverzicht
Datum
zondag 6 september 2020
Tijd
10:15
 - 
13:00
uur
Kosten
€ 5,00 / Vriend van De Bastei € 3,00
Locatie

De Waard van Kekerdom
Weverstraat 94
6579 AG Kekerdom
Nederland

Tags