MEST in de Bastei

Meester Melchior en zijn leerling Sebastian van theatergroep MEST brengen in de kerstvakantie weer een bezoekje aan De Bastei. Ze laten je op geheel eigen wijze kennismaken met de (on)kunde der middeleeuwse genezing, mystieke voorwerpen, zeldzame relikwieën en bizarre schepsels. Een voorstelling voor jong en oud!

Met hun Mobilus Medicinea (mobiele operatiekar) reizen meester chirurgijn Melchior en zijn leerling Sebastian langs dorpen en steden. Als ze eenmaal een goede plek hebben gevonden ontpopt de kruiwagen zich tot operatietafel, laboratorium én podium. Ook vertellen ze graag over vreemde memorabilia, zeldzame relikwieën en bizarre schepsels. Deze hebben de heren verzameld op hun grote reizen die ze - naar eigen zeggen - hebben gemaakt.

Soms valt er iets te winnen en soms iets te verliezen. Bij MEST (Middel Eeuws Straat Theater) weet je nooit helemaal zeker wat er gaat gebeuren. Van argeloze toeschouwer naar patiënt of proefpersoon, voor je het weet speel je zelf een (bescheiden) rol in de voorstelling, komen er grote keien uit je hoofd of ben je veranderd in een mythologisch fabeldier!

Praktische informatie

De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten en vindt plaats in de Bastei Academie. Er zijn voorstellingen om 13.00 en 15.00 uur. Geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Kom op tijd, want het aantal toegangsplaatsen is beperkt!

MEST in de Bastei
Agendaoverzicht
Datum
dinsdag 27 december 2022
Tijd
13:00
 - 
15:30
uur
Kosten
inbegrepen bij entree De Bastei
Locatie

De Bastei
Lange Baan 4
6511 XJ Nijmegen
Nederland

Tags