Mindfulness in de natuur

Deze eendaagse training vormt een unieke combinatie van aandachtig aanwezig zijn, fysieke beweging en verstilling in de natuur. We doen allerlei oefeningen die je kunnen helpen om meer in het moment te zijn, meer en helder waar te nemen en een grotere beheersing te krijgen over je aandacht.

Tijdens de training word je uitgenodigd om al je zintuigen open te zetten, te horen, voelen, kijken, ruiken, proeven, tasten... Je leert hoe je rustiger kunt worden, spanning los kunt laten en meer energie krijgt door met aandacht te bewegen in de natuur. Elke keer als je aandacht afdwaalt, kun je hem weer terugbrengen.

We lopen in een rustig tempo en de aandachtsoefeningen helpen je om contact te maken met je eigen kern, met de inspiratie die binnen in je leeft.

Na deze dag beschik je over een aantal technieken die je helpen om meer uit je wandelervaringen te halen. Die technieken kun je altijd en overal toepassen. Je ervaart meer rust, minder stress en meer focus door een grotere beheersing over je aandacht, nieuwe inzichten en frisse energie.

We verzamelen vanaf 10.00 uur in het entreegebouw van De Bastei aan de Lange Baan 4. Om 10.15 uur start de training/wandeling.

Beleiding: Ineke Schaper, coach

Mindfulness in de natuur
Dwaalzin

 

Agendaoverzicht
Datum
vrijdag 15 november 2019
Tijd
10:15
 - 
16:00
uur
Kosten
€ 65,00
Locatie

De Bastei
Waalkade 83
Ingang: Entreegebouw, Lange Baan 4
6511 XR Nijmegen
Nederland

Tags