Ti-Ta-Touwen in de boom

Hou je van klimmen? Zin om de boom in te gaan? Op woensdag 7 maart organiseren we weer een spannende activiteit in de wilde natuur bij Nijmegen. Deze buitenschoolse activiteit is voor kinderen van 4-12 jaar. We zullen met twee groepen werken naar leeftijd en kinderen van Struin doen ook mee!

We gaan een klimconstructie maken in de boom op boomvriendelijke manier. Beleef de natuur van boven, klauter tussen de bomen, wees zo lenig als een aap en voel je zo vrij als een vogel! Tussen de bomen hangen klimtouwen, je leert ook zelf te knopen en samen te werken. We maken de 'Zon', een speelschommel tussen de bomen en andere touwconstructies. Je leert je balans te vinden en je hoofd leeg te maken, want je moet goed opletten. Vrij spelen op locatie in de Stadswaard is natuurlijk ook mogelijk. Wij zorgen dat er iets warms te drinken aanwezig is en voor een gezonde versnapering. We ruimen samen de touwen op. Nodig je vrienden uit, want samen klauteren is nog leuker!

Op 7 en 28 maart boomklimmen in de Stadswaard met De Bastei en Struin
Foto: Patricia Eikelenboom

Deze activiteit maakt deel uit van ons WaalWoeMi-programma. Onder de naam WaalWoeMi organiseren De Bastei, Dijkmagazijn Beuningen en Bezoekerscentrum De Grote Rivieren het hele jaar door buitenactiviteiten in het rivierengebied in en rond Nijmegen voor kinderen en jongeren.  

Agendaoverzicht
Datum
woensdag 7 maart 2018
Tijd
15:00
 - 
17:30
uur
Kosten
€ 3,00 / Vrienden van De Bastei € 1,50
Locatie

Stadswaard
Ooyse Sluispad 5-7
6522 KW Nijmegen
Nederland

Tags