stenen teller

Stenen eruit, GROEN erin!

Het klimaat verandert. We krijgen vaker te maken met hoosbuien en dagen met tropische temperaturen. In Breedeweg leidt dat tot wateroverlast én verdroging. Die overlast kunnen we voorkomen door stenen in de tuin te vervangen door GROEN. In groene tuinen kan het regenwater gemakkelijk wegzakken in de grond. En bomen en struiken zorgen ervoor dat je tuin (en je huis!) koeler blijft in de zomer. Ook is al dat groen een paradijs voor vogels en vlinders. Dus: Stenen eruit, GROEN erin! Doe je mee?

Operatie Steenbreek Breedeweg | Nieuws

naar het nieuwsoverzicht Operatie Steenbreek Breedeweg

Charlotte en Don

Bewoners blij met service tegelophaaldienst

21 juni 2021

Charlotte Ruijs (29) en haar vriend Don Kersten (33) vielen vorig jaar als een blok voor hun huis in Breedeweg. Maar die tuin… Rondom de woning lagen stenen, grind en kunstgras.

Wethouder Sylvia Fleuren en medewerker Jan Pieter

Steenbreekcampagne Breedeweg van start!

18 mei 2021

Gisteren ging de campagne Operatie Steenbreek Breedeweg van start. Om de lancering te vieren, ontvingen klanten van de Buurtmarkt vlinderstruikjes en folders.

Fotoshoot voor Operatie Steenbreek Breedeweg

23 februari 2021

We meldden het al: na Nijmegen en Lingewaard gaat Operatie Steenbreek ook aan de slag in Breedeweg. Een fotoshoot voor nieuw campagnemateriaal hoort daar natuurlijk bij.

Operatie Steenbreek Breedeweg

Stenen breken in Breedeweg!

3 februari 2021

De groene vlek breidt zich steeds verder uit. Na Nijmegen en Lingewaard rollen we de campagne Operatie Steenbreek nu ook in Breedeweg uit!

roodborstje foto Michel Geven I Sjon.nl

Help vogels de winter door

19 januari 2021

Na Blue Monday is het tijd voor een GROENE tuin! Geef je humeur een oppepper en ga tussen de buien door lekker aan de slag. Dat kan nu al door de vogels in je tuin de winter door te helpen.