Groene Tuinontwerpers

Wil je jouw stenen tuin omtoveren tot een groene of zelfs ecologische tuin, en weet je niet goed hoe en waar te beginnen?
Er zijn groene tuinontwerpers die je op weg helpen.... en verder. Zodat ook jij in jouw tuin extra kunt genieten van vogels, vlinders, bijen en andere zoemers.
Operatie Steenbreek zet ze voor je op een rijtje:

 

Ontwerpburo StaLa (Nijmegen)
Voor projecten omtrent Stadslandschappen en ook het ontwerpen van privé tuinen neem je contact op met Jacco of Sytske van Ontwerpburo StaLa. Sytske ken je wellicht al als één van onze tuinadviseurs. 

 

 

Invo (Nijmegen)
Ine Voets van Invo is onze tweede tuinadviseur. Daarnaast ontwerpt ze mooie tuinen voor particulieren en andere opdrachtgevers. 

 

 

 

 

Van Lieshout Natuurgaarden (Oosterhout)
Marijn van Lieshout is sinds 2014 ecologisch hovenier in de omgeving van Nijmegen. Hij begeleidt je bij de aanleg, onderhoud en renovatie van je tuin. Of hij neemt je het werk uit handen. Je tuin wordt een ecologische oase.

 

 


 

ThonenTuinen (Nijmegen)
Karin Thonen ontwerpt en richt tuinen in naar de wens van de eigenaar. Ze streeft hierbij naar zoveel mogelijk hergebruik van materialen. Ook komt ze in actie als tuinadviseur van Operatie Steenbreek.

 

 

 

Hoveniersbedrijf Jan Langeveld (Groesbeek)
Jan Langeveld werkt met een klein team aan mooie groene projecten in en rondom Groesbeek. Voor Operatie Steenbreek geeft Jan gratis tuinadviezen in Breedeweg.

 

 

 

Heijting Tuinen (Nijmegen)

Johanneke Heijting maakt tuinontwerpen, beplantingsplannen en doet ook aan onderhoud. Ideaal als je ecologisch gaat tuinieren.

 

 

 

Ben of ken je nog een groene tuinontwerper die hier graag wil worden vermeld?
Geef het aan ons door via netwerk.steenbreek@debastei.nl