Brede school De Lindenhoeve wordt GROEN!

Wat een prachtige dag voor een feestje! En dat was het: het schoolplein van brede school De Lindenhoeve in Nijmegen Lindenholt wordt HEEL ERG GROEN! De aftrap van het ontstenen en vergroenen van het plein is vandaag gevierd! Duizenden tegels maken plaats voor bomen, struiken, planten. Álle kinderen helpen mee met planten en het échte zware werk wordt gedaan door het team van Weer Naar Buiten! Spelen op een groen plein is gezonder en met tropische dagen biedt het de kinderen en de leerkrachten de nodige verkoeling.

De Provincie Gelderland biedt subsidie voor zo’n Operatie Steenbreek actie. Kijk op: https://natuurenlandschap.gelderland.nl/…/subs…/1199315.aspx
De Bastei biedt op meerdere manieren ondersteuning bij dit proces, kijk op https://www.debastei.nl/…/2019/subsidie-groene-schoolpleinen voor meer informatie. 

Er zijn steeds meer scholen die de schoolpleinen vergroenen. Maar liefst 21 basisscholen en 10 VO-scholen in Nijmegen werken nu aan het vergroenen van de schoolpleinen. Dus: Stenen eruit, GROEN erin! En op naar een nóg leuker en interessanter schooljaar!