Online netwerkavond: participatie en groen

Op dinsdag 1 december is de online netwerkavond van Operatie Steenbreek Nijmegen. Ook het netwerk van Operatie Steenbreek Lingewaard kan hieraan deelnemen.

Online zoomen we in op participatie en groen. Hoe kunnen we SAMEN zorgen voor een groene omgeving? Vanaf 19.15 uur is de 'inloop' en ben je welkom om het filmpje Groene Koppen van Omroep Gelderland te bekijken over Operatie Steenbreek Nijmegen. We beginnen om 19.30 uur en ronden om 21.15 uur af. De online netwerkavond is bedoeld voor zowel professionals als niet-professionals 'in het groen' (gemeente, waterschap, hoveniers, actieve bewoners en vrijwilligers).

Programma

We belichten het thema participatie en groen vanuit drie invalshoeken:

  • participatie, groen en diversiteit (Kleurrijk Groen – Qader Shafiq),
  • als bindmiddel (Bindkracht10 – Marianne Mondria),
  • en het voorbeeldproject Amsterdam (NL Bloeit! – Arjan Vernhout). 

Verder kijken we waar we staan met Operatie Steenbreek en waar we naartoe gaan in 2021. 
Ook maken we bekend wie de Steenbreker van het jaar is! We sluiten de avond af met De Zeepkist, waar we inspiratie kunnen opdoen over andere groene projecten.

Deelnamelink

Je kunt deelnemen via deze Zoom-link.

Vooraf aanmelden?

Vooraf aanmelden hoeft niet, maar vinden we wel fijn (netwerk.steenbreek@debastei.nl). We hopen je op 1 december online te treffen!

Om de bijeenkomst te volgen is het niet noodzakelijk Zoom te downloaden, je kunt de netwerkavond ook via je internetbrowser bijwonen: meld je eerst aan, klik op de link om deel te nemen en kies daarna 'join from browser'. Mogelijk is de kwaliteit wat minder dan via het Zoom programma dat je kunt downloaden.