Steenbreek in Duurzame 100 in Trouw?

Trouw gaat de Duurzame 100 dit jaar anders aanpakken; i.p.v. de reeds 'bekenden mensen' een podium geven gaat Trouw nu focussen op initiatieven van onderop. Lees hier de eerste aankondiging in Trouw met een drietal mooie voorbeelden waaronder Operatie Steenbreek!

Nu willen wij natuurlijk proberen dat Steenbreek op de groslist komt. Wij gaan niet zozeer de campagne in Nijmegen naar voren schuiven maar de initiatiefnemer van dit alles: Wout Veldstra. Hij is 5 jaar geleden met een aantal mensen begonnen met Steenbreek en zij timmeren hard aan de weg. De Steenbreek boodschap en de actie verspreidt zich langzamerhand over heel Nederland. Inmiddels zijn 120 gemeentes, 3 waterschappen en de provincie Overijssel aangesloten.

De kracht van Steenbreek wat ons betreft: binnen het grote probleem van klimaatverandering, biedt Steenbreek een eenvoudig en doeltreffend handelingsperspectief: begin in je eigen tuin of balkon met vergroenen. En je krijgt er veel voor terug weten wij allemaal.

Daarom onze vraag aan jou: vind je ook dat Steenbreek een plek verdient in de Duurzame 100, doe dan mee! Je kunt een mail met motivatie sturen (maximaal 150 woorden), naar deduurzame100@trouw.nl. De deadline is donderdag 23 mei!

Via deze link lees je meer over aanmelden. Meld in je motivatie ook het volgende: Contactpersoon: woutveld@gmail.com
Website: www.operatiesteenbreek.nl / www.debastei.nl/steenbreek

Dank! Zo gaan we samen voor groen én samen voor een hoge notering in de Duurzame 100!