Warming Up: Nimma aan Zee

NIJMEGEN IS WARMING UP! Net als de rest van de wereld. Maar wat betekent dat? En hoe gaan we daarmee om? Op zondag 13 september vindt de eerste editie van het kunst- & klimaatfestival Warming Up: Nimma aan Zee plaats in en om LUX. Dit eendaagse festival – onderdeel van de landelijke klimaatbeweging Warming Up - staat in het teken van klimaatverandering en –adaptatie met o.a. toegankelijke workshops, bijzondere films en diepgaande gesprekken met kunstenaars, politici, journalisten en ondernemers.
 
Het campagneteam van Operatie Steenbreek is er bij! Op het plein bij LUX, voor het kassagebouw, maken we een pop-up tuin met veel mooie, bloeiende plantjes. Om uit te delen én om in gesprek te gaan over nut, noodzaak en plezier van GROEN! Onze collega's van Pijpenkappuh, Rooftop Revolution en Scientist For Future staan ook in de groene tuin.
 
Om 15.30 uur is er, als onderdeel van dit festival, een extra Duurzaamheidscafé. Over de voorbereidingen in de regio op de klimaatverandering. Ambassadeur van Steenbreek, Margot Ribberink, zit aan tafel en ook campagneleider Ingrid Kerkvliet.
 
Kom je langs? Welkom!
 
Kijk voor meer informatie over het veelzijdige en interessante programma op: