BouwApp met nieuws over Operatie Steenbreek Lingewaard

Operatie Steenbreek Lingewaard kom je overal tegen! Bijvoorbeeld in de BouwApp die de gemeente Lingewaard gebruikt voor projecten in Huissen en Gendt.

Deze app, te herkennen aan het gele helmpje, kun je gratis downloaden in de appstore of Google playstore. Ga naar 'ontdek' en zoek op 'Riolering 't Zand Huissen' of 'Reconstructie Nijmeegsestraat Gendt'. Selecteer het project en klik op 'volgen'.

Bewonersaanbod

In de BouwApp is van beide projecten een tijdlijn te zien. Stap voor stap zie je wat er wanneer is gebeurd en hoe de planning eruitziet. Ook staan er van beide projecten nieuwsbrieven in de app. Omdat de gemeente graag wil dat er minder stenen en meer groen komt, wordt het bewonersaanbod van Operatie Steenbreek Lingewaard aanbevolen. Denk daarbij aan het gratis ophalen van tuintegels door Technisch Wijkbeheer Lingewaard en gratis tuinadvies. Stenen eruit, GROEN erin!

Bomenactie

In de nieuwsbrieven verder aandacht voor onder meer de bomenactie in het projectgebied in Huissen (zie foto). Omdat er geen ruimte was om gekapte bomen in het openbare gebied te compenseren, bood de gemeente bewoners de mogelijkheid bomen in hun voortuin te planten. In totaal plantte de gemeente zo elf bomen.

Updates

Liever geen app installeren? Kijk dan voor de laatste updates op Riolering 't Zand Huissen en Reconstructie Nijmeegsestraat Gendt of lees de nieuwsbrieven die hiernaast te vinden zijn.