Tegelophaalservice Breedeweg: een jaar later

Vorig jaar schakelden Charlotte Ruijs en Don Kersten de tegeltaxi van Operatie Steenbreek in. Er gingen maar liefst 120m2 stenen en 20m2 grind uitHun tuin is inmiddels veranderd in een groene oase. Mét een fijn terras.
 
Dat ze met hun vergroeningsactie een bijdrage hebben geleverd aan de aanpak van wateroverlast in Breedeweg, noemde Charlotte toen al mooi meegenomen. “Voor ons is de gratis tegelophaaldienst vooral een steuntje in de rug om met het vrijgekomen budget nog wat extra planten neer te zetten. Ik vind het een ontzettend goed initiatief, want ik zie best wel veel bestrate tuinen in Breedeweg. Ik ben écht voor groene tuinen. In mijn geval niet per se vanwege het probleem van wateroverlast in Breedeweg, want dat kende ik niet, maar wel vanwege de insecten en de uitstraling.”
 
Groene voortuin van Charlotte en Don
Klik op de foto's
Vergroende achtertuin van Charlotte en Don

 

 
 
 
 
 
 
 
Gratis tuinadvies en tegeltaxi
Wil je na een hoosbui minder wateroverlast of vind je het prettig als je tuin ’s zomers minder heet is? Misschien wil je meer vogels en vlinders in je tuin? Of lijkt het je gewoon gezelliger, een tuin met bomen, struiken en planten in plaats van steen? Hoe dan ook: kijk eens goed in je tuin waar je tegels kunt vervangen door groen. Heb je daar wat hulp bij nodig? De tuinadviseur van Operatie Steenbreek Breedeweg bedenkt samen met jou een plan hoe je de tegels in je tuin kunt vervangen door groen. Daarna kun je zelf aan de slag. En de tegels halen we gratis bij je op!
 
Voorwaarden en aanmelden
 

Wil je ook gratis gebruikmaken van het tuinadvies of de tegeltaxi? Kijk hier voor de voorwaarden en meld je aan.