Tuinadviesweken komen eraan!

Het is bijna voorjaar! Een goed moment om aan de slag te gaan in de tuin. De tuinadviseurs van Operatie Steenbreek kunnen je daarbij helpen. Samen met jou bedenken ze een plan hoe je tegels in je tuin kunt vervangen door groen. Daarna kun je zelf aan de slag. De eerste tuinadviesweken zijn eind maart en begin april. Meld je snel aan!

Wil je meer vogels en vlinders in je tuin? Of vind je het belangrijk dat je tuin ‘s zomers minder heet is en na een hoosbui minder nat? Of lijkt het je gewoon gezelliger, een tuin met bomen, struiken en planten in plaats van steen? Hoe dan ook: kijk eens goed in je tuin waar je tegels kunt vervangen door groen. Heb je daar wat hulp bij nodig? Schakel dan de hulp in van de Steenbreek-tuinadviseurs!
Meld je aan voor Tuinadvies Steenbreek Nijmegen.

Tuinontwerper Sytske van der Kooi (foto: David van Haaren)

Tuinadviezen en tegeltaxi

In totaal kunnen veertig Nijmeegse huishoudens gebruikmaken van het gratis tuinadvies. Er zijn drie rondes, twee in het voorjaar en één in het najaar. De eerste tuinadviesweken zijn van 28 maart tot en met 8 april. Professioneel tuinontwerpers Sytske van der Kooi van ontwerpburo StaLa en Ine Voets van advies- en tuinontwerpbureau INVO geven dan gratis tuinadvies. Later in het voorjaar volgt ronde twee en in september ronde drie. De tegels die je uit je tuin haalt, kun je gratis op laten halen door onze tegeltaxi.