Nieuw! De NME wijzer

Alle Nijmeegse scholen ontvangen de gloednieuwe NME wijzer. Een poster vol ideeën en tips op het gebied van natuur- en milieueducatie (NME) in de breedste zin. Zowel docenten als het hele schoolteam kunnen inspiratie opdoen met deze wijzer. Doen, leren en beleven!

De NME wijzer geeft je een handig overzicht van wat je iedere maand zoal kunt doen met je klas. Start het schooljaar met de Groene Voetstappen Week en zet direct veilig en duurzaam verkeer in je schoolomgeving op de kaart. Of vier het oogstfeest op 1 oktober met een excursie naar de Warmoes. Het aanbod op de NME wijzer is nog lang niet alles, in de digiplanner vind je nog veel meer wat er te doen is.

Helemaal onderaan de wijzer, bij ‘Nog meer NME’ vind je wat NME voor je schoolteam kan betekenen. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden voor een buitenlestraining of een workshop  over verduurzaming en vergroening van de school. Een leuke en leerzame invulling voor de studiedag.    

Hang de poster op in je klas of in de docentenkamer en laat je inspireren!

Heb je nog geen NME wijzer ontvangen of wil je meer NME wijzers voor in alle klassen dan kun je deze bij ons aanvragen via nme@debastei.nl of print de wijzer zelf uit (zie links onder 'Bijlagen').