Aanbod basisonderwijs

Via de digiplanner kun je alle activiteiten en materialen reserveren om je wereldoriëntatie- of andere les op een praktische en aansprekende manier in- of aan te vullen.

Er zijn leskisten*, gastlessen, excursies, projecten, lespakketten en uitleenmaterialen voor verschillende thema’s zoals: Natuur, Klimaat & Duurzaamheid, Afval, Water, Boerderij & Moestuin en Wetenschap, Ruimte & Techniek.

Wil je als basisschool aan de slag met een van bovenstaande thema’s? Klik dan op onderstaande link om het totale aanbod te bekijken en te reserveren. 

Digiplanner PO en VO scholen

Digiplanner voor NME aanbieders

Heb je specifieke wensen en staat het nog niet tussen het bestaande NME aanbod? Of heb je andere vragen over bijvoorbeeld subsidiemogelijkheden, buitenlessen of vergroening van je schoolplein? Neem dan contact op via 024-3297070 of mail nme@debastei.nl.

* Leskisten en vervoer: u kunt de leskisten zelf komen ophalen en terugbrengen naar het depot (Derde Walstraat 55 te Nijmegen). Ook is het mogelijk om tegen betaling gebruik te maken van de vervoersservice aangeboden door 1801 EDUservice. Neem daarvoor contact op via 0481-493 323 of mail eduservice@marant.nl.