Het productaanbod aan NME middelen voor het onderwijs is breed en divers. Er zijn meer dan 100 verzorgde lessen en excursies, die óf op locatie worden gedaan óf als een gastles op school gegeven worden. Daarnaast zijn er zelfs meer dan 200 materialen die de leerkracht zelfstandig op of rond school kan gebruiken, zoals leskisten, projecten of materiaalzendingen.

Momenteel heeft NME de Bastei 50 organisaties in het bestand die een actief aanbod hebben aan NME activiteiten voor scholen. NME de Bastei ondersteunt en adviseert deze organisaties om het aanbod nog meer aan te passen op de wensen van scholen. Wij organiseren daarom ook een digitaliseringentraject waarin organisaties de uitdaging aan om ICT middelen in hun aanbod in te bouwen, of om nieuwe digitale middelen te ontwikkelen.

In de digitale NME gids is het gehele aanbod te vinden, hier kunnen eventuele wijzigingen worden doorgevoerd. Nieuw aanbod krijgt een opvallende markering in de digiplanner en wordt zo extra onder de aandacht gebracht bij de scholen.