De  Natuurtuin Goffert is een vrijwilligersorganisatie die natuurlessen verzorgt voor kinderen uit het primair onderwijs. De Natuurtuin is een prachtige tuin met diverse landschappen uit het Rijk van Nijmegen. Hiermee bieden wij een veilige plek met grote diversiteit die uitermate geschikt is voor het aanbieden van natuurlessen.

Kinderen zijn voorbestemd om te ontdekken. Met hoofd, handen en voeten vol gevoelige zintuigen kunnen ze dit in de Natuurtuin Goffert volop. Alles is gericht op contact maken met de wereld om hen heen. Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar in totaal liggen er 13 verschillende landschappen in dit kleine stukje park. Het zijn landschappen die je ook in de omgeving van Nijmegen tegenkomt. Door middel van excursies naar de Natuurtuin gaan leerlingen van de basisschool zelf op ontdekkingstocht.

De Natuurtuin Goffert wil in samenwerking met anderen tot een sterker aanbod komen, met als doel de scholen te stimuleren om de buitenwereld te ontdekken.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze organisatie of over het aanbod dat ze aanbieden bekijk de website. Ook is er in de digiplanner meer informatie te vinden over dit aanbod.