Museumwinkel weer beperkt open

De Bastei beschikt over een bijzondere en zeer uitgebreide museumwinkel. Je vindt er veel artikelen die je helpen op je struintochten door de prachtige natuur in en om Nijmegen. Routekaarten, wandeltochten, verrekijkers en nog veel meer.

Nijmeegs Vogelmonumentje: de Belvédère

Vanaf donderdag 4 maart is onze museumwinkel weer beperkt toegankelijk. Op afspraak kun je op donderdagochtend of maandagmiddag een kijkje komen nemen, bijvoorbeeld om een leuk cadeautje te kopen. Laat ons uiterlijk een dag van tevoren even weten wanneer je naar de winkel wilt komen door een mailtje te sturen naar info@debastei.nl. We werken met tijdslots van 15 minuten, maximaal 2 personen per tijdslot. Daarnaast zijn de geldende coronamaatregelen van toepassing, dus wij vragen u om een mondkapje te dragen.

Ook voor mensen die meer over de geschiedenis van Nijmegen willen weten is er in onze winkel van alles te koop. Boeken, prenten, ansichtkaarten en souvenirs, voor elk budget. Er is een ruim assortiment aan streekproducten en sinds kort kun je er ook terecht voor de typisch Nijmeegse Vogelmonumentjes

De museumwinkel is tijdens openingstijden van het museum gratis toegankelijk. Fijn als je met pin wilt betalen.

Museumwinkel De Bastei
Museumwinkel