Eetbaar Nijmegen nodigt je uit voor een running dinner met gerechtjes waarin iets uit eigen tuin verwerkt is. Alle deelnemers maken iets en gaan bij elkaar eten.

We verplaatsen ons bij voorkeur per fiets of te voet. (Maar we gaan natuurlijk niet rennen!) Per groepje is 6 het maximum, dat wil zeggen dat 2 mensen samen voor één gerecht zouden kunnen zorgen door samen te koken of ieder een onderdeel aan te leveren. We gaan niet uit van standaard voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht maar van lekker en gezellig samen eten.

Eetbaar Nijmegen verzamelt de inschrijvingen. Nog even kort de spelregels: om 17.00 uur ben je welkom op het eerste adres voor de eerste twee gerechten. Om 18.30 uur ben je welkom op het tweede adres voor de volgende twee gerechten. Om 20.00 uur ben je welkom op het laatste adres voor de laatste twee gerechten .

Je weet een week van tevoren waar je kunt eten met wie, en wie er bij jou aan tafel en in de keuken komen. Ook bespreken we tijdig wie wat maakt, zodat niet iedereen bijvoorbeeld bietensoep gaat maken. We hopen op veel deelnemers, veel gerechtjes en vooral leuke ontmoetingen! Geef je op via de website.

Tijd: 17.00 - 21.30 uur
Locatie: nader te bepalen
Meer informatie en aanmelden: klik hier