Ri4seizoenenpad

Vier rondwandelingen geïnspireerd op het ritme van de seizoenen en andere ritmes in de natuur: de getijden, het dag-en-nachtritme met het opgaan, blinken en verzinken van de zon en de maan, de afwisseling van kou en warmte, licht en donker. Alle elementen in de natuur, de terugkerende patronen, hebben een unieke functie en waarde in het geheel.

Zo kent ook ons leven verschillende seizoenen en daarbinnen ervaren we telkens opnieuw ook de andere cycli, die alle een unieke functie en waarde in het geheel hebben.

De rondwandelingen gaan om en om door de Stadswaard, Groenlanden en Bisonbaai en door de Millingerwaard. De lengte van de wandelingen is ongeveer 15 kilometer.

Er is ruimte voor praten en stil zijn. We doen aandachts- en bewustzijnsoefeningen, waarin je uitgenodigd wordt om al je zintuigen open te zetten, meer in het moment te zijn, te voelen en te ervaren. Is er iets dat je bezighoudt, een vraag, een lastige situatie of uitdaging? De natuur biedt je onderweg een prachtige spiegel en helpt je verder op je levenspad, helpt je om de antwoorden in jezelf te vinden.

Het resultaat is meer rust in je hoofd, open aandacht en nieuwe inzichten die je helpen om mee te bewegen met de seizoenen en ritmes in je eigen leven.

Praktische informatie

  • Startpunt De Bastei: 21 september, van 10.15 tot 16.00 uur
  • Startpunt De Waard van Kekerdom: 29 juni, 28 december, van 10.15 tot 16.00 uur
  • Aantal deelnemers: 4 tot 20 personen
  • Prijs per persoon: € 25,- per dag, inclusief zitmatje, , exclusief lunch
  • Begeleiding: Ineke Schaper
  • Voor meer informatie en aanmelden: neem contact op met Ineke: info@doenvanuitzijn.nl (06-23454600)
Dwaalzin