Doedagen Geveltuinen

Een binnenstad met zoveel mogelijk groen. Dat wil jij toch ook? Nou dan, doe mee en vergroen samen met je buren jouw straat met een aantal geveltuinen.

Op zaterdag 24 september (Burendag) is er een tweede geveltuintjes doedag voor en met bewoners van de binnenstad. Het doel is om dit jaar in de binnenstad minimaal 100 geveltuintjes aan te leggen. 

Woon jij in de Nijmeegse binnenstad? Doe met ons mee op 24 september!

Meedoen? Meld je hier aan

Op de doedag gaan bewoners en buren in de binnenstad aan het werk. Operatie Steenbreek en NL Bloeit! zorgen voor plantjes, materiaal, begeleiding , gezelligheid en een lunch. Tijdens de eerste geveltuintjes doedag op 14 mei gingen bewoners van de Oude Havenstraat, Kloosterstraat, Bottelstraat, Halvegas, Kloosterhof en Van Berchenstraat aan de slag met de aanleg van dertig geveltuinen.

NL Bloeit! checkt altijd van tevoren of het mogelijk is om zonder problemen een geveltuin aan te leggen. Je krijgt dan ook meer praktische informatie. Op de doedag zelf helpen we je tussen 10u en 14u op weg met het aanleggen van je geveltuin. Je krijgt plantjes en we zorgen voor het juiste materiaal om mee te werken. Voor de harde werkers zorgen we ook voor een lekker hapje en drankje als lunch.

Wij zien er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan.

Aanleg geveltuin Bottelstraat
Steenbreek Hartje Binnenstad