Tegeltaxi (gratis)

Waar naar toe met de tegels?
Een bekende drempel die we graag voor je wegnemen.

We halen je tuintegels GRATIS op als je deze grotendeels vervangt door groen. We doen dit op twee manieren.

1. Tegeltaxi van Onder de Bomen
 

Tegeltaxi Onder de Bomen

De Tegeltaxi aan huis is een dienst van Onder de Bomen. Een speciaal Onder-de-Bomen-team haalt gratis uitgebroken tuintegels op bij bewoners in heel Nijmegen. Het is gratis, maar we vragen je wel om een foto van je tuin mét tegels en (later) eentje van je tuin zonder tegels te mailen.

Het aanvragen van de Tegeltaxi is heel simpel. Meld je aan met onderstaande knop:

Aanvragen Tegeltaxi

Vul het formulier Tegeltaxi in en stuur alles door. Je krijgt van ons de contactgegevens van onze Tegeltaxi en je belt deze zelf om een afspraak te maken. Zorg dat de stenen op de afgesproken plek klaarliggen op de afhaaldag. Deze plek moet goed bereikbaar zijn voor de Tegeltaxi. 

NB: tussen het maken van de afspraak en de ophaaldag kan enige tijd zitten. Dit vanwege de drukte bij de Tegeltaxi. Hou hier rekening mee in je planning. Je hoeft niet te wachten tot de stenen klaar liggen om een afspraak te maken. Als ze maar klaar liggen op de dag dat de Tegeltaxi langs komt. 
Meer over deze Steenbreekpartner.

2. Tegelophaaldagen van Dar
 

Ophaaldagen DAR

Enkele keren per jaar organiseren we een wijkgerichte Tegeltaxi dag. Op die dag haalt de DAR tegels GRATIS op in bepaalde wijken van Nijmegen. Hou voor deze dienst onze sociale media in de gaten. Kijk ook op deze pagina.