DROOM! de Bastei verzorgt de ondersteunende horeca in het restaurant. Dus breng je een bezoek aan De Bastei, kom dan ook even naar het restaurant dan maakt onze barista de lekkerste koffies voor je klaar. Geniet van onze zelfgemaakte soepen, heerlijke broodjes en onze fameuze huisgemaakte appeltaart. Ook verzorgen wij arrangementen voor vergaderingen, borrels en diners.

Ons restaurant is te vinden op de bovenste verdieping van De Bastei. Hier heb je een prachtig 360 graden uitzicht over de rivier de Waal en het Valkhofpark. We hebben het terras met het mooiste uitzicht van Nijmegen! Kom uitwaaien en kijk uit over de Waal met haar drie bruggen, de prachtige uiterwaarden en aan de overkant Veur-Lent. Beeld je in dat de Romeinen per Galei over de Waal voeren of waan je weer even op de Waalkade van 1860. Hier kom je tot rust en kun je je fantasie de vrije loop laten.

De Bastei met terras van Droom! de Bastei.
Foto: ABT bv.

Over ons

DROOM! de Bastei is een van de locaties van sociale horecaonderneming DROOM! Bij DROOM! werken mensen vanuit de participatiewet of arbeidsmatige-dagbesteding in de bediening, keuken en spoelkeuken samen met de kok en allround-horecamedewerker. Afhankelijk van iemands capaciteiten, kunnen deze werkzaamheden uitgebreid worden met bijvoorbeeld kassawerkzaamheden. Waar nodig, krijgen de assistent-medewerkers coaching op maat, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen! Dit om volwaardig mee te kunnen werken in een horeca onderneming van DROOM!

Natuurlijk onderdeel van de samenleving

DROOM! De Bastei gelooft dat je een organisatie kan bouwen, die midden in de samenleving staat en arbeidsparticipatie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een natuurlijk onderdeel van onze samenleving kan laten zijn. Met ons gevarieerde team zorgen we er samen voor dat DROOM! de Bastei een succes wordt. Zowel voor de bezoekers als voor onze assistent-medewerkers, zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen en wellicht stappen kunnen zetten op de participatieladder. DROOM! is specialist in arbeidsparticipatie en op deze wijze bieden wij specialistische begeleiding op maat.

Samen doen bij DROOM! de Bastei is ons uitgangspunt! Dit door het beste uit onszelf en uit elkaar te halen.

Praktisch

Wij zijn alle dagen van de week open van 10.00 tot 17.00 uur. Het is niet nodig om een entreekaartje voor De Bastei te kopen om ons te bezoeken. Je kunt altijd, bij ons terecht voor een kop koffie, lunch of borrel. We zijn te bereiken via het entreegebouw van De Bastei, aan de Lange Baan 4 (straatje dat parallel loopt aan de Waalkade).

Je bent van harte welkom!

Bij DROOM! de Bastei krijg je de lekkerste koffie en huisgemaakt gebak.