Doe je mee met Groene Vrijdag?

Op vrijdag 5 november 2021 kun je met je school meedoen aan de vierde editie van Groene Vrijdag! Op Groene Vrijdag steken inwoners van Nijmegen jaarlijks vrijwillig de handen uit de mouwen om hun stad mooier en duurzamer te maken. Met bijdragen van scholen, partners, vrijwilligers, gemeente én inwoners.

Dit jaar roept de afdeling natuur- en milieu educatie samen met Boswachter Tim leerlingen op om zelf een buitenles te bedenken. Leerlingen van groepen 7 & 8 gaan in de eerste week van november aan de slag met het zélf ontwikkelen van een buitenles. En op Groene Vrijdag wordt deze les buiten uitgevoerd. En wie weet, brengt Boswachter Tim wel een bezoek aan jullie school om deel te nemen aan de buitenles! 

Mocht het niet haalbaar zijn om leerlingen zelf een les te laten bedenken, dan is het natuurlijk ook mogelijk om op vrijdag 5 november een buitenles te gaan geven. Meer dan 100 buitenlessen en meer inspiratie is te vinden op www.buitenlesdag.nl

Voor meer informatie en aanmelden voor deze activiteit, mail naar nme@debastei.nl. Na aanmelding ontvang het het bijbehorende lesmateriaal en werkbladen voor de leerlingen.