stenen teller

NME is hét loket waar docenten uit de gemeente Nijmegen terecht kunnen voor informatie, advies en begeleiding op het gebied van natuur- en milieueducatie (NME).

Zowel docenten uit het basisonderwijs als uit het voortgezet- en beroepsonderwijs kunnen bij ons terecht. Voor natuur- en milieuorganisaties uit Nijmegen en omstreken is NME het online platform waarop zij hun educatieve activiteiten kunnen aanbieden.

Benieuwd naar wat wij zoal doen? Bekijk hieronder de laatste nieuwtjes. Op de hoogte blijven van alle NME activiteiten voor kinderen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via nme@debastei.nl.

"Goede, leuke werkvormen. Kinderen waren betrokken en enthousiast en er was fijne begeleiding."

                    - docent over het IVN Kabouterpad

"Ontzettend genoten van de struintocht in een boeiend en uitdagend natuurgebied."

                    -  docent over de Herfstexcursie in Zwanenbroekje

Medewerkers

Rinskje Klooster

medewerker NME

Rinskje is het aanspreekpunt voor scholen en natuurorganisaties. Daarnaast werkt ze als Eco-Schools begeleider en verzorgt ze gastlessen, trainingen en informatiebijeenkomsten voor docenten en natuur educatoren.

Je kunt haar bereiken op maandag t/m donderdagochtend.

nme@debastei.nl
024-3297070

Robin Kop

medewerker NME

Robin heeft veel ervaring als medewerker NME. Ze begeleidt de verduurzaming van scholen tot Eco-Schools en ondersteunt bij het vergroenen van schoolpleinen. Robin geeft ook trainingen aan docenten om buitenlessen te ontwikkelen.

Je kunt Robin bereiken op maandag, dinsdag en donderdag.

nme@debastei.nl
024-3297070

Succesvolle NME-inspiratiemarkt

23 mei 2023

Voor de eerste keer organiseerde NME op woensdag 17 mei een inspiratiemarkt voor alle juffen en meesters van het basisonderwijs in Nijmegen.

Nieuw! De NME wijzer

10 mei 2023

Alle Nijmeegse scholen ontvangen de gloednieuwe NME wijzer. Een poster vol ideeën en tips op het gebied van natuur- en milieueducatie (NME) in de breedste zin.