stenen teller

NME is het loket waar scholen (basis-, voortgezet- en beroepsonderwijs) en natuurorganisaties uit de gemeente Nijmegen terecht kunnen voor informatie, advies en begeleiding op het gebied van natuur- en milieueducatie. 

Beleef de natuur in de klas, ga naar buiten op expeditie, nodig een inspirerende spreker uit of ga met je leerlingen aan de slag voor een duurzame toekomst. Wij bieden samen met de natuurorganisaties een uitgebreid educatief aanbod om leerlingen te laten ervaren hoe gaaf en boeiend hun omgeving is. NME verrijkt je les, geeft verdieping en ontzorgt jou als docent. 

Benieuwd? Ga dan direct naar ons aanbod.

 

"Goede, leuke werkvormen. Kinderen waren betrokken en enthousiast, en fijne begeleiding."

                    - IVN Kabouterpad

"Ontzettend genoten van de struintocht in het boeiende en uitdagende natuurgebied."

                    - Herfstexcursie in Zwanenbroekje

Medewerkers

Rinskje Klooster

medewerker NME

Als medewerkers NME ben ik het aanspreekpunt voor scholen en natuurorganisaties. Daarnaast ben ik Eco-Schools begeleider en verzorg ik gastlessen, trainingen en informatiebijeenkomsten.

Je kunt mij bereiken op maandag t/m donderdagochtend.

rinksje.klooster@debastei.nl
024-3297070

Robin Kop

medewerker NME

Robin heeft veel ervaring als medewerker NME. Ze begeleidt de verduurzaming van scholen en ondersteunt bij het vergroenen van schoolpleinen. Robin geeft ook trainingen aan docenten om buitenlessen te ontwikkelen.

Je kunt Robin bereiken op maandag, dinsdag en donderdag.

robin.kop@debastei.nl
024-3297070
Groene Voetstappen

Groene Voetstappen 2022!

27 juli 2022

Vereniging GDO nodigt alle basisscholen uit om mee te doen aan de Groene Voetstappen Week, van 19 t/m 23 september 2022.