Horeca

Een bezoek aan De Bastei is niet compleet zonder dat je in ons restaurant bent geweest. Het ligt op de bovenste verdieping en heeft het mooiste uitzicht van Nijmegen. De mensen van DROOM! de Bastei serveren heerlijke koffie met hun fameuze appeltaart. Op de kaart staan ook heerlijke broodjes en dagverse huisgemaakte soep.

Hoog boven het geroezemoes van de stad kun je tot rust komen en even wegdromen. Je kijkt van het Valkhofpark tot aan de Waal; met haar drie bruggen, de uiterwaarden en aan de overkant Veur-Lent. Beeld je in hoe de Romeinen hier al voeren in galeien. Waan je heel even op de Waalkade anno 1860... of geniet in het hier en nu!

Praktisch

DROOM! de Bastei is op maandag en dinsdag geopend van 11.00u tot 17.00u, op alle andere dagen (woensdag t/m zondag) is het museumrestaurant geopend van 10.00u tot 17.00u. Je vindt ons op de bovenste verdieping van De Bastei - de ingang ligt aan de voet van de trap tussen de Waalkade en de Ridderstraat (bij het Valkhofpark).

Kom naar boven en geniet van het mooiste terras van Nijmegen!

Over DROOM!

DROOM! de Bastei is een van de locaties van DROOM!. Als sociale horecaonderneming bieden we werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, nieuwkomers of mensen met psychische problemen. Zo krijgen zij de kans om zich te ontwikkelen en - als dat kan - door te groeien naar een andere baan. Ze worden opgeleid door onze kok en allround horecamedewerker. Als het nodig is biedt onze participatiecoach coaching op maat, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen en volwaardig mee kunnen werken.

Van nature

DROOM! de Bastei gelooft in een samenleving waarin iedereen mee kan doen, ook als dit niet vanzelf gaat. Wij willen als sociale onderneming een natuurlijk onderdeel vormen van de maatschappij. DROOM! is specialist op het gebied van arbeidsparticipatie. Het team van DROOM! de Bastei zorgt elke dag weer uitstekend voor haar gasten en biedt tegelijkertijd kansen aan de ontwikkeling van haar medewerkers.

Haal het beste uit jezelf, en elkaar.

Bij DROOM! de Bastei krijg je de lekkerste koffie en huisgemaakt gebak.