Museumcafé

Een bezoek aan De Bastei is niet compleet zonder dat je in ons museumcafé bent geweest. Het café bevindt zich op de bovenste verdieping van het museum en heeft hierdoor misschien wel het mooiste uitzicht van heel Nijmegen!

In ons museumcafé zet De Lindenberg de koffie en geniet je van onze fameuze appeltaart. We werken samen met Oregional en halen onze producten zoveel mogelijk in een cirkel van 50 km bij ons vandaan. Waar het kan, zelfs rechtstreeks van het land. De boeren en telers waar wij mee samenwerken hebben veel liefde voor hun dieren, gewassen, omgeving en producten. Onze streekproducten zijn altijd super vers, omdat onze trotse chauffeurs deze in de ochtend ophalen en dezelfde dag nog bezorgen. Zo zetten we samen het beste van de regio op de menukaart.

Hoog boven het geroezemoes van de stad kun je tot rust komen en even wegdromen. Je kijkt van het Valkhofpark tot aan de Waal; met haar drie bruggen, de uiterwaarden en aan de overkant Veur-Lent. Beeld je in hoe de Romeinen hier al voeren in galeien. Waan je heel even op de Waalkade anno 1860... en geniet in het hier en nu!

Het museumcafé is op maandag t/m zondag geopend van 10.30 tot 16.30 uur.

Pin-only: je kunt niet met contant geld betalen, alleen pinnen. 

Uitzicht vanaf het terras