Gratis workshop: Ontwerp je eigen natuurvriendelijke tuin

Woon jij in de gemeente Nijmegen en wil je aan de slag met het vergroenen van jouw tuin, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wil je meer vogels en vlinders in je tuin? Vind je het belangrijk dat je tuin ‘s zomers minder heet is en na een harde regenbui minder nat? Of lijkt het je gewoon gezelliger: een tuin met bomen, struiken en planten in plaats van stenen? Kom dan naar de gratis workshop: Ontwerp je eigen natuurlijkvriendelijke tuin op 14 juni 2024.

De workshop

Steenbreek Nijmegen organiseert op vrijdag 14 juni om 13.00 een gratis workshop voor inwoners van Nijmegen die hun tuin willen vergroenen. Tijdens de workshop Ontwerp je eigen natuurvriendelijke tuin geven tuinadviseurs Ine Voets en Sytske van der Kooi informatie over hoe jij je tuin kan vergroenen en aantrekkelijk inrichten voor vogels, vlinders, bijen en andere dieren. Ook geven ze tips over hoe je met kleine veranderingen een groot verschil kan maken.
In het tweede deel van de workshop ga je aan de slag met het maken van een ontwerp voor jouw eigen tuin. De Steenbreek tuinadviseurs helpen je hierbij en beantwoorden je vragen. Aan het einde van de middag ga je naar huis met een nieuw ontwerp voor jouw tuin, en een flinke dosis inspiratie!

Aanmelden

Je kan meedoen aan de workshop als je een tuin hebt in de gemeente Nijmegen en als je deze op een natuurvriendelijke wijze wil vergroenen. De workshop is op vrijdag 14 juni 2024 van 13.00 tot 15.00 uur, en vindt plaats in Het Atelier in museum De Bastei in Nijmegen. Om je aan te melden stuur je een mail naar netwerk.steenbreek@debastei.nl met daarin je voor- en achternaam, je adres, een foto van je tuin en een korte toelichting (1 á 2 zinnen) waarom je deel wilt nemen aan deze gratis workshop. Er is beperkt plek, dus wees er snel bij!

Voor meer informatie klik hier.